Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/www/lax-fitness.com/www.lax-fitness.com/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5840
Olympijská osa Stronger - Posilovací stroje LAX

Olympijská osa Stronger

Olympijská osa Stronger
A001 Kategorie:

Spousta spokojených klientů je základem úspěchu a profitu Vaší posilovny.
Olympijská osa je nejpoužívanější pomůckou v posilovně. Používá se na dřepy, benchpress, mrtvý tah, tlaky nad hlavu, přítahy v předklonu, předklony, výpady.. Trénují s ní vzpěrači, kulturisti, strongmani, powerlifteři, atleti, hokejisti, basketbalisti, fotbalisti.. Není sportovce, který by necvičil základní komplexní cviky s velkou činkou – olympijskou osou.

Smutnou pravdou je, že olympijské osy v posilovnách jsou v desolátním stavu. Fitka si tak nevědomky odrazují klienty, a tím přicházejí o spoustu peněz. Není nic horšího, než mít ve fitku osu, která je ohnutá, která se netočí, která má velký průměr úchopu, nepřesnou váhu, špatné značení a tragické vroubkování.. S takovou osou se nedá řádně posilovat.

Naše osy Vám pomohou získat nové spokojené klienty
Lidé chtějí výsledky, chtějí zhubnout, zpevnit postavu, nabrat svaly a mít pekáč buchet. Nejrychlejší cestou jak toho dosáhnout je pomocí základních komplexních cviků. Pokud má Vaše fitko olympijské osy v desolátním stavu nebo pokud jich máte málo, tak lidé půjdou raději do jiné posilovny. Třeba do oblíbených crossfitových gymů, kde je olympijských os dostatek.

Představte si ale, že máte fitko plné luxusních, vysoce funkčních olympijských os, se kterými cvičí vzpěrači, kulturisti, strongmani, powerlifteři, atleti, hokejisti, basketbalisti, fotbalisti, crossfiteři a další sportovci. Všichni cvičí ve Vašem fitness a doporučují Vás dál a počet Vašich klientů rapidně zvýší a stím i finanční profit Vašeho fitness.

Poznejte Stronger olympijskou osu – NAPROSTO ROVNOU
Obyčejné osy jsou ohnuté. Když se vyrábí olympijské osy, výrobce nakoupí materiál z ocelárny. Tato ocel má již nějakou odchylku od rovnosti. V ocelárně považují ocel za rovnou při odchylce pod 2,5 mm na 220 cm (na délku osy). Takto ohnutá osa se špatně drží, osa má tendenci se přetáčet – hledat si těžiště. Čím víc osu naložíte, tím větší je tato tendence. Na ohnuté ose se křivě točí ložiska, a zvyšuje se tak riziko zranění zápěstí. Čím více je osa již ohnutá, tím lehčí je osu ohnout ještě víc. Pouze naprosto rovná osa může zůstat rovnou dlouhá léta. To je ten důvod, proč my při výrobě os nejprve ocel extra rovnáme.

Naše osy jsou rovné s přesností pod 0,4 mm na celou délku osy.

Síla v tahu: 206,000 PSI
Váha: 20 kg
Typ osy: Pánská
Nosnost: 700 kg
Použití osy: Těžké olympijské vzpírání, Crossfit
Délka: 220 cm
Průměr úchopu: 28 mm
Délka úchopu: 131 cm
Průměr nakládací části: 50 mm
Délka nakládací části: 41,5 cm
Značení osy: IWF
Středové vroubkování: Jemné
Povrchová úprava úchopu: Světlý zinek
Povrchová úprava nakládací části: Světlý zinek
Ložiska: 4 nejlepší jehlová ložiska